Websider

Web konsulentDu eller din bedrift trenger å få opp en webside for presentasjon av og informasjon om ditt selskap og hva dere driver med. Kanskje du også trenger en enkel nettbutikk. Du vil fokusere på kjernevirksomheten din dette er bare noe du ønsker å få gjort.

Hos meg kan du komme med dine spesifikasjoner og innhold. Så ordner jeg alt for deg! Jeg setter opp domene(r), ordner med drift/server osv, lager websidene og designet etter dine spesifikasjoner.

Jeg jobber primært med WordPress, men kan også sette opp omtrent alle andre systemer, eller gi deg råd på hva du eventuelt burde velge basert på dine behov. Jeg har over 30 år med IT erfaring og har de siste 18 årene jobbet som profesjonell e-handels utvikler og gjør det fremdeles. Jeg har mastergrad i Informatikk fra Universitetet i Pittsburgh. Min kompetanse er både dyp og bred og om jeg ikke skulle kunne hjelpe deg direkte så har jeg enorm erfaring og et stort nettverk av andre selskaper og systemer jeg eventuelt kan gi deg råd rundt.

Jeg kan tilby svært konkurransedyktige priser både på konsulent oppdrag og drift. Ta kontakt for en uhøytidelig prat og et tilbud.